DPD Parcelshop – Go Parts
Tel: 0344-614644

DPD Parcelshop

DPD Parcelshop

DPD is een Europees netwerk van lever- en afhaalpunten. Dit netwerk bestaat uit meer dan 700 ParcelShops verspreid over heel Nederland (De DPD ParcelShops zijn winkels, supermarkten, etc).

Op het moment van een bestelling (of voor het retourneren van een artikel) kan je de DPD ParcelShop uitkiezen die voor jou het makkelijkst te bereiken is. Bestellingen die geplaatst zijn van maandag tot en met vrijdag voor 14u. worden de volgende werkdag geleverd. Voor bestellingen geplaatst op vrijdag na 14u., zaterdag of zondag kan het pakket afgehaald worden vanaf dinsdag in de DPD ParcelShop. Hierbij geldt de 24-uurs levering dus niet.

Een DPD ParcelShop selecteren gaat als volgt:
1. Je vult jouw postcode in en vervolgens geeft ons systeem een overzicht van de meest dichtstbijzijnde DPD ParcelShop.
2. Kies je gewenste ParcelShop uit.
3. Een overzicht van de openingstijden en feestdagen wordt vermeld om jou te helpen bij het maken van je keuze.

DPD ParcelShop biedt de volgende voordelen:

  • Bezorging bij jou in de buurt: Er zijn meer dan 700 DPD ParcelShops verspreid over heel Nederland.
  • Snel: Het pakket wordt binnen 24u. bezorgd bij een DPD ParcelShop naar keuze.
  • Doorzichtig en veilig: Je kunt het traject van jouw pakje voortdurend volgen op de DPD website. Je ontvangt een e-mail en sms zodra de DPD ParcelShop jouw pakket heeft ontvangen.
  • Ruime openingstijden: Haal je pakket ‘s morgens vroeg, ‘s middags of ‘s avonds tot 20u. of 21u., tijdens een weekdag of in het weekend op, aan jou de keuze.

Hoe kom ik erachter of mijn pakje geleverd is aan een DPD ParcelShop?
Op het moment dat de door jou gekozen DPD ParcelShop het pakket ontvangt, krijg je een e-mail en sms indien je je telefoonnummer hebt opgegeven bij het aanmaken van je account. Je kunt het pakket ophalen met een geldig identiteitsbewijs. Het is erg belangrijk dat je een identiteitsbewijs meeneemt, want anders kan het pakket niet worden overhandigd.

Hoeveel dagen heb ik om mijn pakje op te halen bij een DPD ParcelShop?
Je hebt 14 dagen om het pakje op te halen vanaf het moment dat de ParcelShop het pakketje heeft ontvangen. Je wordt op de dag van de levering per e-mail en sms op de hoogte gebracht. Wanneer de termijn van 14 dagen is verlopen wordt het pakje teruggestuurd naar ons magazijn.