Helmen – Go Parts
Tel: 0344-614644

Helmen

Helmen

Als u op zoek bent naar de beste motorhelm voor een scherpe prijs, dan bent u bij GoParts aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een Integraalhelm, jethelm, systeemhelm of een crosshelm, bij GoParts kun je altijd slagen. We hebben honderden motor helmen, scooterhelmen en brommerhelmen op voorraad in alle maten en kleuren.

De voorraad helmen die wij hebben zijn van Nolan, Grex, MT Helmets, Beon, Nau, en S-Line. Deze jethelmen, integraalhelmen, systeemhelmen, crossoverhelmen en crosshelmen zijn van top kwaliteit en bieden goede bescherming tijdens een rit op de motor.

Zoek altijd een helm die het beste bij u past en aansluit bij uw doel van motorrijden. Toert u veel met de motorhelm? Kies dan voor een systeemhelm. Daar zit namelijk een opklikbaar kinstuk bij, zodat de bestuurder tijdens het toeren zelf kan kiezen of hij met een open of gesloten motorhelm wilt rijden. Crosst u vaak met uw motor? Dan is een crosshelm een goed idee.

Veiligheid staat voorop bij het aanschaffen van een motorhelm. Daarom is elk model dat u bij ons kunt kopen voorzien van het ECE keurmerk, dit houdt
in dat alle helmen voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid.

Voor kinderen hebben wij kleinere helmmaten beschikbaar, een te grote
helm brengt namelijk te veel risico met zich mee.

Motorhelm kopen bij GoParts heeft voor u een aantal voordelen waarvan u kunt profiteren bij het aanschaffen van een motorhelm:

1. 5 tot 25% korting
2. Groot assortiment
3. Goede uitleg over pasvorm
4. Up to date modellen
5. Mogelijkheden tot passen

Kijk voor meer informatie over onze helmen op:
http://www.nolan.it/en/
http://www.s-line.fr/en/
http://mthelmets.com/en/
http://stradasport.nl/