Schadeherstel – Go Parts
Tel: 0344-614644

Schadeherstel

Schadeherstel

Er is weinig vervelender dan een flinke schuiver met de motor, of wellicht heeft u deze uit stilstand laten vallen. Dit soort incidenten gebeuren jammer genoeg; een ongeluk zit in een klein hoekje. Natuurlijk hopen wij dat met uzelf alles goed is, en met de schade aan uw motor willen wij u graag helpen! Zo kunt u bij schade uw motor bij ons laten afleveren, schaderapporten laten opmaken en de schade laten taxeren. Wij staan altijd voor u klaar met raad en daad, en helpen u op het best van ons kunnen. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk de schade afhandelen, en wij doen er alles aan om dit te realiseren. Neem contact met ons op als u vragen heeft over het te doorlopen traject bij schade, of andere vragen.

1. Schade melden
Meld de schade bij uw verzekeraar aan en vul het schadeformulier in. Deze moet u ingevuld retour sturen naar uw verzekeraar.

2. Schadetaxatie
Kom langs bij ons (indien mogelijk) zodat wij een schadetaxatie kunnen doen. Indien de scooter niet meer rijdbaar is kunt u deze gratis door ons laten ophalen, door via de volgende link aan te melden. Wanneer het schadebedrag hoger is dan €400,- stuurt uw verzekeraar een schade-expert langs. De schade-expert controleert de schade en bepaalt of de scooter gerepareerd kan worden of total-loss verklaard wordt.

3. Reparatie of total loss
Wanneer de schade-expert bepaalt dat de motor gemaakt kan worden, zullen wij overgaan tot reparatie. Als u allrisk verzekerd bent regelen wij de schade direct met uw verzekeraar en kost de schade u niets. Wanneer de motor total loss verklaard wordt, ontvangt u van de verzekeraar de dagwaarde van de scooter. Wij zorgen ervoor dat uw beschadigde motor afgevoerd wordt.

Haal en breng service
Uiteraard beschikken wij over een ophaalservice waarbij we uw voertuig met onze bedrijfsbus kunnen ophalen of thuis brengen. In de omgeving van Tiel berekenen wij hiervoor een vergoeding van €17.50. Uiteraard halen of brengen wij ook buiten de regio vraag aub wat de kosten hiervoor kunnen zijn!