Verzekering – Go Parts
Tel: 0344-614644

Verzekering

Motorverzekering

Vanaf heden is het mogelijk uw verzekering voor de Motor, Brommer en Scooter bij ons online af te sluiten. Als u het formulier onderaan de pagina invult kunt u gelijk zien welke premie u bij ons betaald. Bij een verzekering heeft u de mogelijkheid om te verzekeren voor de verplichte wettelijke aansprakelijkheidsdekking (WA). Naast deze dekking is het mogelijk om de dekking uit te breiden naar een wa- beperkt casco dekking of een ALL-Risk dekking.

Bij het berekenen van de premie is het belangrijk alle gegevens goed in te vullen. Het maakt tegenwoordig veel uit voor de premie wie er op de bromfiets of scooter gaat rijden. Dit is niet zo bij de motorrijders. Zo betalen jonge bestuurders meer premie dan oudere bestuurders.

Zodra u een voertuig verkoopt, een polis op een ander voertuig wilt zetten, een ongeval, diefstal of andere voorkomende gebeurtenissen wilt melden kunt u
gelijk bij ons in de winkel terecht en regelen wij alles voor u verder, zodat u zelf nergens achteraan hoeft te bellen/schrijven.

Mocht u toch nog vragen hebben bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel zodat wij u beter kunnen informeren over de juiste verzekering.